ТОРАТЕРАПІЯ

03 березня для учасників Клубних програм та Денного центру Херсонського єврейського благодійно-общинного Центру «Хесед Шмуель» відбулася online- зустріч з ТОРАТЕРАПІЇ, яку  розпочав директор Олександр Вайнер. Він розповів про основні напрямки роботи у цей непростий час, та відповів на питання присутніх.

     Постійну рубрику «Новини Херсонщини» провела волонтер Центру Софія Гельфандбейн. Учасників зустрічі дуже зворушило повідомлення о святкуванні в місті Одеса 71-і  річниці міста Нової Каховки, яке зараз знаходиться під окупацією. 

   Також учасники online -зустрічі разом розглянули тижневу главу Тори, яка має назву «ТЕЦАВЕ». У шабат перед Пуримом ми прослухали уривок з Тори, присвячений заповіді, пам’ятати, що зробив нам Амалек. На перший погляд, незрозуміло, чому саме цей момент єврейської історії виділено на окрему заповідь. Але присутність психолога Тетяни Резуненко, яка допомогла зрозуміти, чому  ця заповідь є актуальною за всіх часів і для кожного єврея, що зіткнення з Амалеком є ​​важливим елементом виходу з Єгипту. А в кожному поколінні єврей повинен памятати, що він вийшов з Єгипту.

       Оnline- зустріч відбулась завдяки проекту «ТУРБОТЛИВИЙ ЗВ’ЯЗОК»

       Бережіть себе та своїх близьких!

       Миру та ПЕРЕМОГИ нам усім!

       Шабат Шалом!

Комментарии закрыты.