ТОРАТЕРАПІЯ

     Сьогодні на online- зустрічі з «ТОРАТЕРАПІЇ» психолог Тетяна Резуненко разом з учасниками проекту «Турботливий зв’язок» розглянули тижневу главу ТОРИ «Аазіну». («Послухайте») «Слухайте, небеса, і я говоритиму, і почує земля промови уст моїх…» Ця промова Моше написана у вигляді поеми, пророцтва, гімну. Це гарний приклад «промов уст наших», де ми можемо навчитися спочатку говорити щось гарне, потім дати критику для виправлення, а наприкінці сказати дуже важливе — схвалити, підтримати, зрозуміти! 

   Цю главу ми читаємо у дні трепету напередодні свята  Йом Кіпур або Судного дня і це визвало дуже активне обговорення у присутніх на цій online- зустрічі. Вони підняли проблеми прощення, вразливості, пам’яті, образ тощо. Цікавою була дискусія з питання: «Чи є у Всевишнього дрібниці?» Всі разом ми відокремили сутність нашої місії — возз’єднання небесного та земного, матеріального та духовного!

     Активну участь у проведенні цієї online-зустрічі прийняли шановні волонтери, які розповіли про традиції та обряди свята Йом Кіпур. Цей захід супроводжувала музика – старовинний єврейський нігун «Гончар», молитва «Коль Нідрей», тощо.

     Бажаємо всім нам «доброго запису» у Книзі життя (гмар хатима това), «легкого посту» та все це щоб здійснювалось під мирним небом!

ШАБАТ ШАЛОМ!

Комментарии закрыты.