Проект «ТУРБОТЛИВИЙ ЗВ’ЯЗОК»

Зазвичай,  на online-зустрічах в  малих групах єврейського Центру «Хесед Шмуель» ми спираємося на теми, що прозвучали на недавніх online-заходах. Вони підказують, на чому краще зараз сфокусуватися. Цього разу було обрано тему: «внутрішню дитину», про яку ми забули. На питання, чим відрізняється дитина від дорослого, було отримано багато цікавих відповідей.

Дитині властиві відкритість, довіра до світу, здатність захоплюватися, радіти, уміння прощати і швидко забувати образу, швидко перемикатися. Дитина живе «тут і зараз», здатна бачити будь-яку ситуацію в позитиві. Зупинились на особливо значущих для дітей іграх.

Як тільки учасникам online-заходу психолог запропонувала перенестись в дитинство, з улюбленими іграми та казками, на обличчях тут же заграла радість, наша «внутрішня дитина» прокинулася, з’явилося бажання розповісти про «хованки», «класики», інші ігри. Наші дорогі учасники поділилися своїм настроєм, станом, переживаннями. Це говорить про довірчі стосунки.

Всі досягли радості, змогли відключитись від нинішніх тривожних подій. І гуркітливі звуки війни перетворилися просто на грози у листопаді. Мобілізація своєї «внутрішньої дитини» допоможе нам зберегти себе. Хочеться закінчити словами захоплення нашої учасниці: «Відмінне босоноге дитинство біжить гарячим пилом через міст… і прямо до бабусі на борщ і кашу!».

Оnline-зустріч відбулась завдяки проекту «ТУРБОТЛИВИЙ ЗВ’ЯЗОК»

Комментарии закрыты.