Проект «ТУРБОТЛИВИЙ ЗВ’ЯЗОК»

Інформаційна online – зустріч —  «Новини міста нескорених» відбулась 16 листопада для слухачів проекту «Турботливий зв’язок».  Про події, які відбулись протягом тижня розповіла волонтер Центру «Хесед Шмуель» Софія Гельфандбейн. Більшість цих подій була присвячена річниці визволення нашого міста. До цієї події була випущена монета «Антонівській міст». Слухачі на online – зустрічі дізнались про культурні заходи (фестивалі, виставки, уроки живої історії, освітні тренинги, поетичні вечори…), які відбувались з приводу визволення Херсона не лише у нашому місті , а у таких містах – Одеса, Миколаїв, Івано-Франківськ та інших.

Софья Семенівна звернула увагу на кількість пісень та віршів, які були написані за цей рік до цього свята. Дізнались ми також про гостей , які завітали до нашого міста.

Оnline-зустріч, на яку завітало близько 50 слухачів проекту, була інформативною та корисною, щирою та теплою. Усі учасники зустрічі подякували волонтеру Софії Семенівні за підготовку та проведення  інформаційного заходу.  Ще довго не хотіли розходитись та ділились своїми спогадами про щасливе життя.

Комментарии закрыты.