Проект «ТУРБОТЛИВИЙ ЗВ’ЯЗОК»

4 грудня відбулась online- зустріч в Малій групі, яку провела психолог Тетяна Резуненко. Цикл цих заходів продовжує приділяти увагу «внутрішній дитині». Шлях будь-якої дитини (людини) починається з імені, яке дають йому, з Божою допомогою, батьки.

«Як корабель назвеш, так він і попливе». Сенс прислів’я у тому, що ім’я людини також впливає на події у його життя. Існує якась таємна та невідома гармонія між ім’ям людини та подіями, що відбуваються в її житті.

Ім’я може звучати офіційно, по-дружньому, по-сімейному ласкаво… Кожен учасник сьогоднішньої  оnline-зустрічі поділився своїм улюбленим лагідним ім’ям, його значенням та спогадами дитинства. Можна сказати, що ми притягли світ із минулого. А якщо ми всі родом із дитинства, то спробували почути щось особисте зі спогадів кожного учасника та пов’язати із собою. І як каже Любавічний Ребе — «кожна людина діамант», а якщо так, то ми відбиваємось один в одному в якійсь межі і це натякає нам на зв’язки єдності.

У нас була можливість пролити світло Тори на тему імен та перенести світло дитинства на СЬОГОДЕННЯ! Що ми і зробили в атмосфері довіри та затишку.

Оnline-зустріч відбулась завдяки проекту «ТУРБОТЛИВИЙ ЗВ’ЯЗОК»

Комментарии закрыты.