Проект «ТОРАТЕРАПІЯ»

Наша online -зустріч з проекту «Торатерапії», 22 грудня, збіглася з днем ​​посту 10-го Тевета. Учасники заходу разом з психологом Тетяною Резуненко згадали три історичні події, через які призначено піст: почалася облога Єрусалиму; Тора перекладена грецькою мовою; цього дня 312 р. до н. е. пішов із цього світу Езра-книжник, духовний лідер євреїв. Потім ми перейшли до розмови про тижневу главу Тори «Ваїгаш» у світлі сьогоднішньої реальності. «І підійшов Йеуда до нього (Йосифа) і сказав: Дозволь, мій пане, сказати рабові твоєму слово у вуха мого пана. І нехай не розгориться гнів твій на раба твого…» Йеуда не боїться ні могутнього правителя, ні покарання, він сміливо і рішуче відстоює молодшого брата Біньяміна, наводячи докази про страждання батька. Це яскравий урок про відповідальність євреїв один за одного. Також було обговорення про важливість правильного ведення діалогу, мистецтво прощати, значимість заповіді шанування батьків.

У цьому розділі знімаються маски: «Я Йосеф …» — вся картина для братів повністю прояснюється. Йосефа названо успішною людиною. У чому секрет його успіху? Треба пам’ятати, що ти посланник у цьому світі і є інструментом у руках Всесвіту.

Оnline -зустріч відбулась завдяки проекту «Турботливий зв’язок». Давайте завжди пам’ятати, що все в нашому житті тільки з Божею допомогою! Сил нам усім для покращання цього світу.

Бажаємо всім спокійної та мирної Суботи!

ШАБАТ ШАЛОМ!

Комментарии закрыты.