Проект «УНІВЕРСИТЕТ БЕЗ МЕЖ»

«Дійсно, щастя — як здоров’я: коли його не помічаєш, значить воно є.»

Гаврило Ілізаров

      Сьогодні, 7 лютого, ми продовжили цикл знайомства з відомими євреями. «Лікар винахідник — Гаврило Абрамович Ілізаров » під такою назвою відбулась   online-зустріч   в проекті «Університет без меж» (Проект за підтримки JDC www.jdc.org). Учасники проекту дізналися про прекрасного хірурга, наполегливого дослідника, добру та захоплену своєю роботою людину. Про його життя і любов до людей як лікаря хірурга, ортопеда та травматолога. Про нього розповіла журналіст та просто чудовий оповідач Вікторія Медова.

Він мріяв про створення науково-дослідного інституту ортопедії, а його головною справою життя було створення апарату, який буде допомогати людям бути здоровими.

Учасники online- зустрічі дізнались про роботи Гаврила Абрамовича, якому  належить авторство понад 600 наукових праць з проблем клінічної та експериментальної ортопедії і травматології, біомеханіки.

Відгуки від цієї online-зустрічі:

—             Сьогодні я дізнався багато цікавих фактів про винахідника Гаврила Ілізарова, які надихають та заряджуюсь енергією!

—             Допомогав людям повернутися до нормального життя, змусив повірити у себе! Мрії збуваються! Дуже вдячні Вікторії Медовій за чудову розповідь!

Комментарии закрыты.