Проект *УНІВЕРСИТЕТ БЕЗ КОРДОНІВ*

    15 лютого в Університеті без кордонів відбулась online-зустріч учасників Херсонського єврейського благодійно-общинного Центру «Хесед Шмуель»  з одним з найбільш популярних лекторів —  Віктором Михайловим. Письменник Віктор Михайлов /літературний псевдонім Вальд / — відома постать. Він є лауреатом Міжнародної  літературної премії «Коронація слова» та Почесним громадянином Херсона. Віктор Дмитрович написав  декілька історичних романів, їх захоплюючі сюжети  викликають захоплення у багатьох шанувальників авантюрно-історичної прози.

    В останній період письменник , як справжній патріот України , дуже вболіває за долю своєї країни . Весь період окупації Михайлов знаходився у Херсоні та вносив свою частку в перемогу. Він звернув увагу слухачів на важливість вивчення історії та вміння робити правильні висновки , що не властиво деяким політикам, які пішли хибним шляхом керівників держави , яких засудив не тільки Міжнародний суд , а  й все прогресивне людство.

     Віктор Михайлов нагадав участникам зустрічі  етапи становлення древньої держави  — Ізраїлю. Лектор оперував не стільки матеріалами легенд , біблійних оповідей , скільки історичними фактами , знахідками археологічних експедицій.Виступ був дуже добре сприйнятий  студентами поважного віку , які зазначили , що матеріал цікавий , але для засвоєння його потрібно більше часу і висловились за продовження знайомства з древньою історією свого народу та  Ізраїлю.

До нових зустрічей і нових знань!

Комментарии закрыты.