ТОРАТЕРАПІЯ

Мета людського життя – навчитись вірити!

      17 лютого завдяки проекту «ТУРБОТЛИВИЙ ЗВ’ЯЗОК» для учасників клубних програм Херсонського єврейського благодійно-общинного Центру «Хесед Шмуель» відбулася online— зустріч з ТОРАТЕРАПІЇ.

     Зустріч розпочали з  постійної рубрики «А у нас на дворі» про наше рідне місто Херсон, яке звучить в усіх аспектах та на усіх рівнях. ЇЇ провела Софія Гельфандбейн.

   Далі учасники online -зустрічі разом розглянули тижневу главу Тори, яка має назву «МІШПАТІМ». Сусідство глав «Ітро» та «Мішпатім» пропонує незвичну людям систему взаємовідносин між духовним та фізичним: основи віри, «головні» заповіді виявляються органічно пов’язаними з «дрібницями». У справжніх подіях нашого часу у людей виникає безліч запитань. Особливо виділені були теми «око за око» та прощення. Спільний пошук відповідей, небайдужий та емоційний, підвів до внутрішнього світу особисто кожного.

     На  online— зустрічі була присутня психолог Тетяна Резуненко. Разом з нею учасники отримували відовіді на питання. Що може людина? Ми можемо допомогти світові, змінюючи свій внутрішній світ відповідно до законів Тори.

       Бережіть себе та своїх близьких!

       Миру та ПЕРЕМОГИ нам усім!

       Шабат Шалом!

Комментарии закрыты.