ТОРАТЕРАПІЯ

     24 лютого завдяки проекту «ТУРБОТЛИВИЙ ЗВ’ЯЗОК» для учасників клубних програм Херсонського єврейського благодійно-общинного Центру «Хесед Шмуель» відбулася online— зустріч з ТОРАТЕРАПІЇ.

     Зустріч розпочали з  постійної рубрики «Новини Херсонщини» про події які відбулися за тиждень у нашому рідному місті. ІЇ проводить волонтер Центру — Софія Гельфандбейн.

   Далі учасники прослухали та обговорили тижневу главу Тори «ТРУМА», яка перекладається як приношення чи дар. Завдяки добровільним приношенням створювався переносний храм. Він будувався з точністю, з трепетом та коханням! Кожен предмет внутрішньої будови вказував на внутрішню роботу та вдосконалення душі.

     Разом з психологом Тетяною Резуненко,  учасники online- зустрічі будували Храм власної душі. Головна мета цього будівництва,  як зауважили учасники групи, що вкотре переконуються в силі єдності, в силі ділитися, підтримувати, розуміти, співчувати… для цього ми й прийшли у світ — це та є внутрішня краса.

     Цей розділ ми читаємо в місяць Адар, місяць величезного потенціалу! Створюємо та множимо радість, дякуємо і рухаємося до Пуріма з вірою і надією!

            Бережіть себе та своїх близьких!

       Миру та ПЕРЕМОГИ нам усім!

       Шабат Шалом!

Комментарии закрыты.