ТОРАТЕРАПІЯ

     12 травня відбулася online- зустріч з  «ТОРАТЕРАПІЇ» на якій учасники говорили про звичайні буденні речі незважаючи на тривожні події та складні обставини. 11 травня минуло пів року після визволення Херсону. Про це та інші новини життя у нашому рідному місті учасники дізнались з розповіді волонтера Центру Софії Гельфандбейн, яка в  постійній рубриці «Новини Херсонщини» повідомила про них.  

       Оnline- зустріч продовжили з розляду тижневих глав Тори Беhар (На горі) та Бехукотай (в законах Моїх будете ходити). Разом з психологом Тетяною Резуненко ми піднімались на свою духовну гору, поринаючи в закони Тори, знаходячи в них актуальні, життєво важливі для себе аспекти і скриті секрети. Разом міркували та відповідали на питання:

що актуально для мене зараз;

рабство залежності та святісті, яка піднімає, тощо…

Звільнитися від рабства можна, звернувшись до своєї власної душі, яку створив наш Небесний Батько, прийняти шлях світла і святості, силу для проходження життєвих випробувань та виконання своєї місії. Учасники групи погодилися, що для реалізації  цілей потрібно бути постійно напоготові, в стані повної готовності та духовної мобілізації.

       Ця Оnline- зустріч відбулась завдяки проекту «ТУРБОТЛИВИЙ ЗВ’ЯЗОК».

       Шабат Шалом!!!

Комментарии закрыты.