ТОРАТЕРАПІЯ

   4 серпня на online- зустрічі з «ТОРАТЕРАПІЇ» ми розглядали тижневий розділ ТОРИ, який носить цікаву назву — «ЕКЕВ» (п’ята). І водночас перекладається як «Внаслідок того, що будете слухати ці правопорядки, дотримуватись і виконувати їх…». На івриті це той самий корінь.

Разом з психологом  Тетяною Резуненко розглядали основні уроки цієї глави  та учасники online- заходу висловлювали свої думки, пов’язані з п’ятою: п’ята вразлива і невразлива, п’яти твердо стоять і йдуть. Завдяки ним ми можемо дійти до мети. П’яти залишають слід і окреслюють шлях. Ці слова створюють ланцюжок – п’ята – слід – слідувати – внаслідок… Ось, що хоче сказати нам Тора і що пропонує: слідувати шляхами Нього, слідувати Його заповідям. Необхідна уважність та обережність у виконанні простих заповідей. Не настаньте на них п’ятою і не пройдіть повз. Іноді вчинки виглядають малими та незначними. Але насправді людина не може оцінити, яка заповідь більш менш важлива. Кожна з них є неймовірно цінною в очах Всесвіту. Часто ми забуваємо про закони мови. Словом, можна підтримати, дати надію, словом подяки можна зміцнити значущість людини. Ми володіємо силою слова, силою єдності, силою довіри Все-шнього змінювати світ на краще силою заповідей!

Як завжди, учасники online- зустрічі   з інтересом прослухали рубрику про події, які відбуваються на нашій рідній Херсонщині. Їі провела шановна волонтер Центру Софія Гельфандбейн.

Хай Шабат береже всіх!

Комментарии закрыты.