ТОРАТЕРАПІЯ

Сьогодні, 27 жовтня, на online- зустрічі з «ТОРАТЕРАПІЇ» психолог Тетяна Резуненко разом з учасниками проекту «Турботливий зв’язок» розглянули тижневий розділ  ТОРИ «ЛЕХ ЛЕХА»  —             » встань та йди  з землі твоєї, і з батьківщини твоєї, і з дому батька твого на землю, яку вкажу тобі…».  В ньому ми знайомимся з Авраамом, якому на той час виповнилося  75 років. Він не ставить запитань, хоча досі він усе робив з позиції логіки та розуміння. Він встає і йде — це інший рівень стосунків: зближення, коли Прохач просить те, що треба Йому, і ти виконуєш охоче та з радістю. Подібно до цього і Заповіді дано, щоб з’єднатися з Творцем, ставши на шлях спасіння та перемоги.

На online-зустрічі учасники поділилися своїм розумінням слів «йди до себе». Відповіді відображали стан душі, прояснення цілей, волю повернутися і розібратися в собі, мотивацію до дії на користь собі та оточенню…

Чому багато очей усіх народів світу постійно спрямовані на події в Ізраїлі?

На це питання було отримано багато мудрих та цікавих відповідей.

І на завершення нашої зустрічі зупинилися на «шлюбному союзі» Св. Землі та народу Ізраїлю. Коли народ був у вигнанні, а тимчасові власники (греки, римляни, араби…) були у ньому, вона  не розкривала своєї краси. І тільки з поверненням її «нареченого» — єврейського народу — Земля розквітає, навіть пустеля починає пахнути. Народ йде назустріч нареченій і скоро буде справжній «МАЗАЛЬ ТОВ»!

Бажаємо всім спокійної та мирної Суботи!

ШАБАТ ШАЛОМ!

Комментарии закрыты.